Rapid City - Badlands NP - Mt Rushmore - Cody - Yellowstone NP - Grand Teton NP - Jackson - Salt Lake City - Arches NP - Moab - Canyonlands NP - Monument Valley - Page - Grand Canyon north rim NP - Bryce Canyon NP - Zion NP - Las Vegas - Death Valley NP - Joshua Tree NP - Los Angeles / Santa Monica.



donderdag 26 augustus 2010

Dag 2: (Wild) life in de States!

35 graden... Ja, het is hier inderdaad heerlijk warm met een heerlijk zonnetje!


Het was een lange, maar leuke dag vandaag! Even bij het begin beginnen... Onze koffers zijn er weer! Het ging niet vanzelf (lees: ik heb de AA medewerkers met behulp van een security man zelf moeten opsporen, anders hadden we nog een uur op het vliegveld moeten wachten... Geen zin in!).

Vanochtend was ik al vroeg uit de veren (04:00), Chris heeft blijkbaar nergens last van, die heb ik om 06:00 geprobeerd wakker te krijgen met een donut... Je moet wat! Haha. Na 'het ontbijt' zijn we richting Mount Rushmore gegaan om de 4 presidenten in het steen te aanschouwen. Vervolgens zijn we naar het stadje Deadwood gereden, een oud mijnstadje, om even rond te kijken en gezellig wat te drinken. Daarna zijn we doorgereden naar Custer State Park voor het rijden van Needles Highway, de Wild Life Loop en Iron Mountain Road. Op de Wild Life Loop was het vrij rustig met wild... 1 bizon, 3 herten, that's it. Maar wie zoekt zal vinden, en dat werden dus 25 nieuwsgierige ezels (op de weg)!

Foto's van vandaag:













4 opmerkingen:

  1. Erich & Sylvia Schaank26 augustus 2010 om 23:42

    Alleen al voor die Ezel zou ik er al heen willen, tevreden met de auto neem ik aan? Veel plezier vandaag en geniet van het weer het is hier waterverf.
    Gr. Sylvia & Erich...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gave foto's weer!!!
    Gelukkig is alles goed gekomen met jullie koffers!
    Ben wel een beetje jaloers op jullie hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, mooie foto's! Je cursus komt goed van pas!

    Dikke X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hahaha, zijn jullie donkey (van shrek) tegengekomen? "are we there yet?" whaha! Hele leuke & mooie foto's!!!

    BeantwoordenVerwijderen