Rapid City - Badlands NP - Mt Rushmore - Cody - Yellowstone NP - Grand Teton NP - Jackson - Salt Lake City - Arches NP - Moab - Canyonlands NP - Monument Valley - Page - Grand Canyon north rim NP - Bryce Canyon NP - Zion NP - Las Vegas - Death Valley NP - Joshua Tree NP - Los Angeles / Santa Monica.



zondag 29 augustus 2010

Dag 4: Heya cowboy!

Vandaag hadden we de langste rijdag voor de boeg: we hadden ruim 7 uur nodig om van Rapid City (South Dakota) naar het cowboystadje Cody (Wyoming) te komen. Een rit die we hebben opgeleukt met meezingen met de radio en het rijden door Bighorn National Forest (highway 14A). Een mooie route door de bergen (10% hellingen) met nog mooiere uitzichtpunten! Vooral qua verkeer was het hier heel rustig, we konden gerust op de highway stoppen om foto's te maken... En stoppen moest ook wel, want dit keer hadden we geen ezels op de weg, maar koeien! Dus we moesten even wachten totdat Bertha (de koe, haha?!) en haar vrienden de weg voor ons vrij wilden maken.

Uiteindelijk kwamen we in de namiddag aan in Cody en het regende! Ach ja, na regen komt zonneschijn... Not! We zijn na het inchecken nog even in de main street op zoek gegaan naar, ja hoor, een cowboyhoed. Niet voor mezelf, maar voor mijn moeder als souvenir (dat is dus geen verrassing meer). Ohja mam, ik heb 'm meteen even geleend vanavond, haha! De rodeo was leuk om bijgewoond te hebben omdat je dan echt even in hun wereldje zit. Maar anderzijds vond ik het toch ook wel zielig voor de kalfjes. Het was ondertussen al 21:30 en we konden niet meer stilzitten van de kou! Dus voor het einde van de rodeo besloten we terug te gaan naar het motel. We hebben meteen even de weersverwachtingen bekeken voor de komende 2 dagen in Yellowstone National Park en die zijn niet best: er wordt maandag zelfs sneeuw verwacht! En het laatste waar onze koffers op zijn ingepakt, is inderdaad, op sneeuw! Er is voor zover bekend geen internet in Yellowstone (wel beren ;-) ), dus het zal 3 dagen duren voordat er waarschijnlijk weer een update op staat.

Bedankt voor de leuke reacties!

Foto's van vandaag:













7 opmerkingen:

  1. Poeh ik was echt never nooit meer met die touwladder naar beneden gegaan..... Het is toch niet te geloven dat het miss gaat sneeuwen?! Weer een excuus om te gaan shoppen! Kuss

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zus! Ik ga nu even alle updates lezen, ben zo druk geweest (en vooral moe geweest!) dat ik amper op je blog heb kunnen kijken! Maar maak je foto's even wat groter! Wanneer je ze upload via blogspot in je nieuwe bericht kan je wanneer je met je muis op de foto staat aanklikken 'normaal, groot, extra groot' want je hebt nu de kleinste formaat! Als je anders even je wachtwoord smst of mailt dan verander ik het wel even voor je! XX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahahaha, die hoed is leuk! Moest ook van mama zeggen dat ze de hoed erg mooi vind! ;) En sneeuw? Dat meen je toch niet!!! Leuk dat jullie naar zo een echte rodeo zijn gegaan maar wel zielig voor die kalfjes ja! =(

    Veel plezier de komende drie dagen! & doe de groetjes aan yogi bear!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je verhalen en fotos zien er super uit! Veel plezier in het park (hopelijk toch geen sneeuw!)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Cowgirl, te gek zeg die hoed, maak je hem niet vies,haha op naar Yellowstone, het is wel extreem weer je gaat van 40 graden naar de sneeuw toe , veel plezier nog en let goed op jullie zelf. groetjes van Papa en nog bedankt voor de cowboyhoed dikke kus mams.En een poot van Maddox.
    En voor ik het vergeet, groetjes van Opa en Oma Mollenkamp, schilderij van Maddox is klaar .

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke verhalen allemaal. Die cowboyhoed staat je goed. Weet je zeker dat je 'm aan je moeder geeft? Hahaha
    Veel plezier nog en ik ga jullie volgen.

    XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey! Ik denk ik loop weer heel erg achter, maar gelukkig valt het mee! Die cowboyhoed staat je leuk idd! haha...
    Sneeuwkettingen al omgebonden? :) Wist niet dat je ook in de sneeuw terecht kon komen!! Zo te lezen jullie ook niet. Maak je wel alle weersomstandigheden mee in die 3 weken he! Nog heel veel plezier en ben benieuwd naar de volgende foto's!

    Liefs, Dianc.

    BeantwoordenVerwijderen