Rapid City - Badlands NP - Mt Rushmore - Cody - Yellowstone NP - Grand Teton NP - Jackson - Salt Lake City - Arches NP - Moab - Canyonlands NP - Monument Valley - Page - Grand Canyon north rim NP - Bryce Canyon NP - Zion NP - Las Vegas - Death Valley NP - Joshua Tree NP - Los Angeles / Santa Monica.



woensdag 8 september 2010

Dag 14: Let's rock!

Na een heerlijk relaxed dagje werden we vanochtend ook relaxed wakker. En, we hadden zelfs een uur ‘over’. Met de grensovergang van Utah naar Arizona ging de klok een uur achteruit, maar Chris was vergeten zijn telefoon goed in te stellen. Dus i.p.v. 7 uur (ja, is inderdaad vroeg voor een vakantie), stonden we nu al om 6 uur naast ons bed! Het was bewolkt met een lekker temperatuurtje, dus we zijn na het uitchecken richting Horseshoe Bend gereden. Dit is een bocht in de Colorado River in de vorm van, hoe kan het ook anders, een hoefijzer. Heel eerlijk had ik er niet veel van verwacht, maar het was echt een geweldig groots uitzicht! Horseshoe Bend heeft dus zeker indruk op ons gemaakt. Daarna zijn we doorgereden naar de Navajo Indianen voor de Lower Antelope Canyon. Er waren ondertussen wat regendruppels naar beneden gekomen, maar volgens de gids was er geen risico op flash floods. Dus een paar minuten later gingen wij via een scheur in de grond de canyon in. Ook dit keer vonden wij het erg interessant, maar toch bleven die regendruppels mij wel dwarszitten! En Chris keek telkens omhoog en gaf aan waar hij er nog wel zelf uit dacht te komen…

Een uurtje later waren wij alweer onderweg naar de Grand Canyon (north rim). Hier hebben we vanmiddag een beetje rondgelopen en genoten van het uitzicht, althans, ik dan. Chris vind die paden waarbij geen relingen of muurtjes zijn helemaal niks! Maar hij was niet de enige, er zijn heel wat mensen die geen prettig gevoel krijgen bij deze hoogte. Wij zitten nu gezellig in onze cabin, een blokhut, en gaan een paar rondjes Uno spelen. Guess who’s gonna win?!!! ;-)

Foto's van vandaag:















1 opmerking:

  1. Kort maar krachtig: WAUW !!!
    Ik vind de foto's echt schitterend !!!!
    en het blijft leuk om de blogs te lezen.

    Cindy

    BeantwoordenVerwijderen