Rapid City - Badlands NP - Mt Rushmore - Cody - Yellowstone NP - Grand Teton NP - Jackson - Salt Lake City - Arches NP - Moab - Canyonlands NP - Monument Valley - Page - Grand Canyon north rim NP - Bryce Canyon NP - Zion NP - Las Vegas - Death Valley NP - Joshua Tree NP - Los Angeles / Santa Monica.



vrijdag 10 september 2010

Dag 17: Vegas baby!!!

Vandaag stond eigenlijk Angels Landing op het programma, maar Chris zou sowieso het laatste stuk niet meelopen. Aangezien we samen op vakantie zijn, en ik het vervelend vind om hem ‘achter te moeten laten’ hebben we besloten om vanochtend al richting Las Vegas te rijden: wij hebben nog wat shopping te doen namelijk en we zijn dan ook zeker op tijd om Cin en Dani op te halen van het vliegveld. De rit naar Las Vegas (2,5 uur) duurden lang!!! We hadden er beiden onwijs veel zin in en dat zorgt er nou niet echt voor dat de tijd sneller gaat! Maar uiteindelijk zagen we vanuit de verte de Las Vegas strip opdoemen: gaaf! En dan vliegt het voorbij: voordat we het wisten stonden we tussen de winkels in Las Vegas. Ik wilde graag een nieuwe zonnebril hebben: check! Maar ook een nieuw horloge, hardloopschoenen en een sporty outfit: check! Chris vond het uiteindelijk nodig tijd om richting het vliegveld te gaan (ook al hadden we nog genoeg tijd, haha!).

Op het vliegveld van Las Vegas hebben wij ons prima vermaakt (lees: alvast warm draaien achter de gokkasten, hihi). De vlucht van Cin en Dani was ook nog eens eerder geland en in een mum van tijd zaten we in de auto richting het beroemde ‘Welcome to Las Vegas’ bord. Na het inchecken in de hotels (Cin en Dani zitten in Excalibur en wij in Planet Hollywood) zijn we de strip opgegaan. In het Rainforest Cafe hebben we heerlijk gegeten. De biologische klok van Cin klopte al niet meer, zij vond de maaltijden wel erg veel voor een lunch, haha! Aan het einde van de avond hebben wij gezamenlijk nog wat gokkasten uitgeprobeerd, maar no luck this time. Ach, we hebben nog ruim 2,5 dag te gaan! We are ready for Las Vegas!!!

Mam en opa en oma, speciaal voor jullie een foto van een shoppende Cin in New York!

Foto's van vandaag:















4 opmerkingen:

  1. Jullie blijven maar leuke dingen doen, actieve vakantie! Zonde van je bril, maar inderdaad een goede reden om te shoppen ;-). Leuk dat je zusje en Dani er nu zijn.

    Ik ben bijna klaar met m'n koffer, we worden vannacht om 04.00 uur opgehaald. Voor ons lekker een weekje relaxen op het strand.

    Veel plezier nog met z'n vieren en tot snel!

    X Manon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En.... Hebben jullie inmiddels veel geld verdient of komen jullie totaal blut thuis? Wat bizar dar jullie nu met z'n viertjes zijn, ziet er super gezellig uit! Dikke kus aan iedereen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zijn jullie al rijk? Of heb je alles weer uitgegeven Denise? Haha
    Ziet er allemaal weer enorm gaaf uit. Leuk ook om weer in Las Vegas te zijn geweest. Ik krijg allemaal flashbacks als ik die foto's zie!

    Geniet er nog lekker van. Gezellig met z'n vieren!

    Dikke kus!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi jullie vier daar,

    Ik heb jullie reis weer bijna elke dag gevolgd, ook waren wij zelf onderweg. Ik vindt het leuk om te zien dat jullie het fijn met elkaar hebben en genieten van de spannende vakantie. Af en toe waren wij jaloers op jullie twee. De laatste dagen mis ik echter nieuwe updates. Is alles " OK" daar bij jullie en genieten jullie met z'n vieren van. Onze vakantie zit er inmiddels weer op.
    Nog een paar leuke dagen met z'n allen toegewenst.

    Groetjes mams (Christoph)

    BeantwoordenVerwijderen