Rapid City - Badlands NP - Mt Rushmore - Cody - Yellowstone NP - Grand Teton NP - Jackson - Salt Lake City - Arches NP - Moab - Canyonlands NP - Monument Valley - Page - Grand Canyon north rim NP - Bryce Canyon NP - Zion NP - Las Vegas - Death Valley NP - Joshua Tree NP - Los Angeles / Santa Monica.



dinsdag 14 september 2010

Dag 21: Back to luxury: Hollywood!

Zo, er is weer een update! We waren de afgelopen dagen te lang op (tja, die casino's, haha!) en dus te moe om in de avond nog wat op de website te plaatsen...

Vandaag zijn we vanuit Death Valley naar Los Angeles, Hollywood gereden. En dat we nu een extra bestuurder bij ons hadden (Dani) was geen overbodige luxe! We hebben alle vier zo belachelijk slecht geslapen (lees: praktisch niet) dat we dat tijdens de rit hebben ingehaald. Cindy en Dani vonden zelfs een tor in hun bed, ieeee! En dan heb ik het niet over het formaat tor dat wij in Nederland kennen! Maar vooral de hitte was eigenlijk niet relaxed en dan maakt het eigenlijk niet uit of je een geweldige hotelkamer hebt of 'hotelkamer' waarin alleen een bed en een stoel staat. Ten opzichte van Las Vegas was dit een heeeeeeel groot contrast! Maar gelukkig is Hollywood onze volgende bestemming!

Nog voor het middaguur kwamen we aan in Hollywood en besloten we om naar Universal Studios te gaan. Een leuk park met een studiotour langs verschillende (film)sets. Zo zijn we over Wisteria Lane (Desperate Housewives) gereden, langs de set van War of the Worlds en waren ze zelfs een CSI aan het opnemen. Ik stond dus al op scherp, wij kunnen zo ingezet worden aangezien we eergisteren ons CSI diploma hebben behaald, hahaha... Maar helaas, er was er niks te zien! Daarna hebben wij nog wat attracties gedaan en vlak voor sluitingstijd hadden we alles gedaan wat we wilden doen, mooi! In de avond zijn we naar de Walk of Fame gegaan, hebben we nog een beetje gewinkeld en zijn we gezellig wat gaan drinken bij het Hard Rock Cafe. Een gezellig dagje! Morgen gaan we Hollywood verder verkennen en een kijkje nemen bij de rich and famous!

Foto's van vandaag:







Geen opmerkingen:

Een reactie posten