Rapid City - Badlands NP - Mt Rushmore - Cody - Yellowstone NP - Grand Teton NP - Jackson - Salt Lake City - Arches NP - Moab - Canyonlands NP - Monument Valley - Page - Grand Canyon north rim NP - Bryce Canyon NP - Zion NP - Las Vegas - Death Valley NP - Joshua Tree NP - Los Angeles / Santa Monica.



woensdag 1 september 2010

Dag 8: Easy rider!

Vandaag hadden we een relaxed dagje! We zijn in de ochtend nog even Town Square van Jackson opgelopen en zijn toen begonnen aan de reis van 5 uur naar Salt Lake City. De tijd vloog voorbij en voor we het wisten liepen we alweer in Salt Lake City rond op weg naar Temple Square en de winkels! Wat opvalt aan deze stad zijn de keurige bloemperkjes e.d., ziet er allemaal super verzorgd en mooi uit, daar kan ik nog wel een voorbeeld aan nemen: bij mij leeft de gemiddelde bloem een week (met mazzel)... Echt serious shopping was het vandaag niet, ik moet nog even op gang komen, haha! Wat trouwens opvalt is dat de shopmedewerkers je bijna bevliegen met vanalles en nog wat zodra je binnenkomt, verschrikkelijk irritant. Even rustig kijken is er bijna niet bij, één winkel ben ik zelfs meteen uitgelopen en kijk ik in Las Vegas of Los Angeles nog wel even rond (hoop ik)... Maar al met al was het een lekker lui vakantiedagje en keerden wij uiteraard niet met lege handen terug naar onze hotelkamer!

(De weinige) foto's van vandaag:







5 opmerkingen:

  1. Ik had even een paar dagen gemist omdat ik dacht dat je geen internet had.

    Wow, wat een enorm mooie foto's. En wat gaaf dat jullie beren hebben gezien.

    Jullie kunnen gewoon lekker eten want met 300 traptredes zijn die hamburgers er zo weer af ;-)

    XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Girls just wanna have fun!2 september 2010 om 11:17

    Hey Chica & Chris,

    We hoeven denk ik niet te vertellen hoe jaloers we zijn op jullie avonturen! Maar we verwachten Vegas nog wel eens een keertje met zn allen over te doen (Lees: binnen een jaar). Dus zoek je voor mij (Mascha) wel alvast Spin the Wheel, voor An moet je alvast even de lekkere hunks spotten (die missen we trouwens wel op de foto's ;-)) en graag voor Tam uitzoeken waar ze de Pornstar Martini's kan scoren?!

    We missen jullie wel hoor!

    Dikke kus van ons!

    p.s. de cursus fotografie werpt wel z'n vruchten af...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heyhey!

    Ziet er weer helemaal mooi uit daar in het verre Amerika! Super! Gaaf dat jullie beren hebben gezien!!

    Dikke kus Dianc

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey cowboy- & girl.
    Het ziet er goed uit tot nu toe. Toch nog even een berenfamily meegepakt (misschien wel Yogi en Booboo) En vastzitten en wachten tot de auto voor jullie weggesleept is kan slechter dan in die veel te mooie auto van jullie.
    Maar wat vaag dat het opeens zo koud is. Dat is dan effe een omschakeling...
    Maak er nog war moois van samen en geniet van elke minuut want voor.je het weet zit je weer in dit kikkerlandje af te tellen tot de volgende vakantie...

    Grietjes Bas & Tess

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat goed dat je foto's al wat groter zijn zus, ik kreeg het onmogelijk voor elkaar!!! Echt super irritant! Maar dit is al veel beter!

    Wat irritant idd van die medewerkers! Jammer dat je niet echt lekker hebt kunnen shoppen, maar we halen vast de schade in in Las Vegas & LA toch! =D

    Have fun nog!!!!

    Nog 3 dagen... =D

    XX

    BeantwoordenVerwijderen