Rapid City - Badlands NP - Mt Rushmore - Cody - Yellowstone NP - Grand Teton NP - Jackson - Salt Lake City - Arches NP - Moab - Canyonlands NP - Monument Valley - Page - Grand Canyon north rim NP - Bryce Canyon NP - Zion NP - Las Vegas - Death Valley NP - Joshua Tree NP - Los Angeles / Santa Monica.



donderdag 16 september 2010

Dag 22: Diamonds are a girls best friend!

Onze eerste stop voor vandaag was het Hollywood-sign. Vanaf Mulholland Drive was deze behoorlijk in de verte te zien en moest je op je camera het beeld eerst 25x vergroten om het goed te kunnen zien... Dus op naar een andere locatie: Beachwood Drive, en yes, hier was Hollywood een stuk dichterbij! Dat we hiervoor 1,5 uur hebben rondgereden vergeten we dan ook maar snel, haha. Vervolgens hebben we wat rondgereden in Beverly Hills en Belair, wat mooie 'karren' aanschouwd, ondertussen bedacht hoeveel je wel niet moet verdienen om in zo'n kast van een huis te wonen, met een geweldige voiture voor de deur (of 3) en shoppen op Rodeo Drive zoiets is als voor ons een winkelstraat met de H&M en de Zara...! Zucht!

Maar wat zij doen, kunnen wij ook: met onze bolide zijn we richting Santa Monica gereden om daar onze entree te maken (eerst natuurlijk Valet parkeren ;) ) in ons hotel. De winkelstraat 3rd Promenade (met inderdaad de H&M en de Zara) zat al op ons te wachten! De winst voor vandaag is in ieder geval de Ipad voor Chris. Daarna hebben we nog een heerlijk diner verorberd (voorgerecht of toetje was gratis! Hahaha) en zijn we daarna op onze hotelkamer een paar potjes Uno gaan spelen... Is dat niet decadent..?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten